NGA 2018 groot succes

Op vrijdag 8 juni 2018 stond Nijmegen en omgeving in het teken van de Green Edition van de Next Generation Athletics, powered by Nijmegen Global Athletics. Onder prima omstandigheden probeerden vele Nederlandse en buitenlandse topatleten hun PR te verbeteren en/of om een limiet te lopen. De wedstrijd focust zich op de ... Lees meer..

SHRC dames pakken tweede plek op Marikenloop!

Op de Marikenloop 2018 hebben de dames van de Seven Hills Runners Club een topprestatie geleverd door de tweede plaats in de bedrijvencompetitie te pakken! De Marikenloop is elk jaar een hoogtepunt voor onze club: voor de dames omdat zij zich mogen bewijzen, en voor de heren omdat we mogen toekijken en aanmoedigen vanaf ... Lees meer..

Nieuw bestuurslid – penningmeester

Op zondag 14 januari 2018 is Vincent van Waterschoot toegetreden tot het bestuur van de SHRC. Hij neemt de functie van penningmeester over van Dirk Wijnveen, die deze functie ruim 5 jaar heeft vervuld. Onze voorzitter heeft Dirk met een bos bloemen bedankt voor zijn inzet in de afgelopen jaren. Vincent is welkom geheten ... Lees meer..

Clubkampioenschap 2018

Jaarlijks lopen de runners van de Seven Hills Runners Club hun clubkampioenschap op de eerste zondag van januari, tijdens de Nijmeegse Nieuwjaarsloop. Zo ook op zondag 7 januari 2018. In totaal 19 runners liepen mee. Zowel bij de dames als de heren werd de eerste plaats een prooi voor de kampioenen van afgelopen jaar, ... Lees meer..

Afscheid van twee founding fathers en twee toonaangevende dames

Traditiegetrouw nemen wij op de laatste training van het jaar afscheid van runners de onze geweldige club -vrijwillig of verplicht- verlaten. Op zondag 17 december namen we afscheid van twee founding fathers van de Seven Hills Runners Club: Martin Buitinck was vanaf het allereerste begin betrokken bij de oprichting en ... Lees meer..

Zevenheuvelenloop 2017 wederom groot succes SHRC

Uiteraard loopt elke SHRC-runner, blessures daargelaten, de Zevenheuvelenloop; ons jaarlijks hoogtepunt. Stiekem wordt er altijd extra hard getraind, iets minder alcohol en bitterballen genuttigd, de broemriem aangehaald en 'diep gegaan' om daardoor net nog ietsje beter te presteren. Ook in de 2017-editie is dat weer ... Lees meer..

Clubweekend in Tubbergen

Het clubweekend 2017 van de SHRC werd deze keer gehouden in Tubbergen. Voor de oudgedienden een fijne herhaling, want exact 10 jaar geleden was ons clubweekend ook in Tubbergen, met hotel Droste wederom als uitvalsbasis. Overigens, wat een fantastische plek: mooie kamers, lekker eten, goede tap en bovenal personeel wat ... Lees meer..

Verrassende laatste training voor de zomerstop

Op de mooie zondagochtend van 16 juli waren onze runners weer vroeg uit hun bed gekomen voor de tweewekelijkse training. En deze keer een speciale, zo leerde we later. Want het begon al met de mooie looptocht door en achter Groesbeek langs, totdat we op de Mookerhei uitkwamen. Een bijzonder stukje Nederland inclusief een ... Lees meer..

SHRC dames pakken wederom podium-plaats op Marikenloop!

  Op de Marikenloop 2017 hebben de dames van de Seven Hills Runners Club een topprestatie geleverd door de derde plaats in de bedrijvencompetitie te pakken! De Marikenloop is elk jaar een hoogtepunt voor onze club: voor de dames omdat zij zich mogen bewijzen, en voor de heren omdat we mogen toekijken en aanmoe... Lees meer..

Gast-trainer Bram Som

Hoe gaaf is dat: verrast worden door Bram Som, die een gast-training verzorgt! Het gebeurde op zondagochtend 23 april 2017 bij de Seven Hills Runners Club en zo'n 20 runners hebben er van genoten! Na afloop gaf hij, als race-director van de Nijmegen Global Athletics (nieuwe naam wordt Next Generation Athletics) op 2 ... Lees meer..