2020 is ons lustrumjaar; we bestaan 25 jaar!

In 1995 bedachten een aantal Nijmeegse zakenmensen, die ‘toevallig’ ook van hardlopen hielden, dat het wel mooi zou zijn als de Stichting Zevenheuvelenloop een heuse businessclub zou krijgen. De geboorte van de Seven Hills Runners Club was een feit; met gouden letters en een kroontje op de vierletterige afkorting SHRC.  Voor een bloemrijke geschiedschrijving verwijzen we graag naar het boek ‘Lopende Zaken, over kameraadschap en rivaliteit; een kroniek van 12 1/2 jaar Seven Hills Runners Club ‘t buitenbeentje onder businessclubs’ van oud-loper en één van de founding fathers Kees de Ruwe.

We zijn nu 25 jaar verder. Meer dan 100 runners hebben in de afgelopen 25 jaar de club gesteund door in te stappen. Velen zijn ook weer uitgestapt, vanwege het bereiken van de AOW-gerechtigde leeftijd, blessures, vertrek bij hun business of anderszins. Maar al vele jaren hebben een stabiele basis van zo’n 30-35 runners die met elkaar al hardlopend netwerken. Nog steeds nauw verbonden met de Stichting Zevenheuvelenloop. Maar ook met het – mede door de SHRC opgerichte – Team Zevenheuvelen met het jong hardlooptalent uit onze regio, dat we al vele jaren financieel en anderszins ondersteunen.

In ons lustrumjaar 2020 gaan we door met wat we altijd doen. En omdat het een bijzonder jaar is, gaan we ook extra activiteiten ondernemen. Met elkaar maar ook met ruimte voor onze stakeholders. De jaarkalender is opgesteld, u hoort / leest / merkt nog van ons!