Wie zijn wij

’t buitenbeentje onder de businessclubs

Met elkaar al hardlopend ontspannen, zo is de Seven Hills Runners club te typeren. Ofwel een businessclub die behoort tot de slankste van West Europa. Onze leden vertegenwoordigen bedrijven, overheden, non-profitorganisaties en vrije beroepen in de regio Nijmegen. Onze club bestaat sinds 1995. Iedere twee weken hardlopen op zondagochtend vanaf 9.00 uur onder begeleiding van een ervaren trainer. Na de training en douche, met elkaar ontbijten en bijpraten tot de middag op onze thuisbasis:  Golfbaan “Het Rijk van Nijmegen”. Een prachtige locatie aan het heuvelachtig en bosrijke parcours van de  Nijmeegse Zevenheuvelenloop.

Onze club heeft een bijzondere band met de Stichting Zevenheuvelenloop en daar zijn wij trots op. Begonnen in 1984 als een regionale hardloopwedstrijd met 500 deelnemers is de Zevenheuvelenloop uitgegroeid tot één van de grootste loopevenementen in Nederland met veel wereldtoppers aan de start. Ook zijn zij houder van wereldrecords op de 15 kilometer. Natuurlijk lopen wij allemaal de Zevenheuvelenloop in november en proberen daar een mooie tijd neer te zetten. Ook lopen we Marikenloop in mei en de Stevensloop in maart.

De Seven Hills Runners Club Nijmegen sponsort hardlooptalenten in Nijmegen en omgeving. Sinds 2012 steunen wij Team Zevenheuvelen. Team Zevenheuvelen is een stichting die is opgericht om talenten van meerdere atletiekclubs te ontdekken, op te leiden en ook te steunen als zij regionale, landelijke of internationale topper zijn geworden. Tweemaal per jaar trainen wij als businessclub samen met de jeugd en selectie van Team Zevenheuvelen.

Door de zondagse trainingsactiviteiten, het clubkampioenschap op de eerste zondag van het jaar,  de afterparty na afloop van de Zevenheuvelenloop en het jaarlijkse clubweekend vol sportieve activiteiten op het 3e of 4e weekend van september,  wordt duidelijk dat onze club veel te bieden heeft.  Naast deelname aan de zondagse trainingen wordt van leden een proactieve bijdrage verwacht in de club en het organiseren van de extra activiteiten.  Ondernemers, directeuren of bestuurders die waarde hechten aan zakelijke contacten in een sportieve en ontspannen sfeer zijn bij de Seven Hills Runners club aan het juiste adres!

Doelstelling

De Seven Hills Runners Club stelt zich ten doel: 

1.  de onderlinge zakelijke en maatschappelijke contacten van haar participanten te bevorderen via het beoefenen
     van de hardloopsport;
2.  de hardloopsport te promoten;
3.  de Stichting Zevenheuvelenloop te ondersteunen;
4.  het hardlooptalent in de regio, verzameld in Team Zevenheuvelen, te sponsoren.
Wij zijn een exclusief gezelschap van hardlopende ondernemers en managers uit het bedrijfsleven en de non-profitsector in de regio Nijmegen. Plezier en de sportieve ontmoeting staan bij ons voorop.

Lidmaatschap

business club nijmegenDe Seven Hills Runners Club bestaat uit ongeveer 35 tot maximaal 40 lopers en loopsters. Zij vervullen een leidinggevende positie bij bedrijven en non-profitorganisaties in het Rijk van Nijmegen. Het loopniveau van de leden varieert van gevorderde beginners tot gevorderde lopers. Bij allen staat het plezier in hardlopen en betrokkenheid bij de Zevenheuvelenloop voorop.

Het lidmaatschap van de Seven Hills Runners Club kan een mooie start zijn van een gezonder leven. U kunt werken aan een goede conditie onder deskundige begeleiding en in een gezellige en informele ambiance. Elk lid van de Seven Hills Runners Club neemt deel op persoonlijke titel, maar is verbonden en wordt voorgedragen door de organisatie waarvoor hij of zij werkt. Deze organisatie doneert jaarlijks een fiscaal aftrekbaar bedrag van € 1.450,- waarvan een deel wordt gebruikt voor sponsoring van het Team Zevenheuvelen. Het Laatste jaar van lidmaatschap is het kalenderjaar waarin de wettelijke AOW-leeftijd bereikt wordt. Opzegging van het lidmaatschap (anders dan door beëindiging op basis van AOW-leeftijd) dient voor 1 december te geschieden.

Het bestuur beslist over de acceptatie van nieuwe leden, waarbij onder andere het principe van branche-exclusiviteit wordt toegepast. Van de leden wordt verwacht dat zij regelmatig komen trainen en zich ook inzetten bij het (mede) organiseren van clubactiviteiten.

 Faciliteiten

De Seven Hills Runners Club biedt haar leden de volgende exclusieve faciliteiten:

  • Tweewekelijks op zondagmorgen van 9.00 tot 10.30 een looptraining in niveaugroepen onder deskundige begeleiding van een gediplomeerde hardloooptrainer. Verzamelpunt is de Golfbaan “Het Rijk van Nijmegen’ in Groesbeek. Na afloop van de training een sportief ontbijt tot circa 11.30 uur, soms aangevuld met een korte presentatie. Twee keer per jaar trainen we samen met Team Zevenheuvelen;
  • Diverse social events, waaronder het sportief en culinair vermaarde clubweekend in september;
  • VIP-ontvangst bij de Zevenheuvelenloop, Marikenloop en Stevensloop, ook voor partner, met een plaats op de eretribune;
  • Gratis deelname aan de Zevenheuvelenloop, Marikenloop en Stevensloop, ook voor partner.

Lid worden?

Als doelstelling en faciliteiten van de Seven Hills Runners Club u aanspreken, neem dan eens contact op met één van de leden. Ook bestaat de mogelijkheid om een keer de sfeer te proeven door mee te doen in een proeftraining. Vul dan even onderstaand formulier in en vertel kort wat over u zelf. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

  • Bij het versturen van dit bericht zend je ons je ingevulde gegevens toe. Wij gebruiken deze gegevens enkel om contact met je op te nemen en niet voor commerciële doeleinden.