Clubkampioenschap 2020

Jaarlijks lopen de runners van de Seven Hills Runners Club hun clubkampioenschap op de eerste zondag van januari, tijdens de Nijmeegse Nieuwjaarsloop. Zo ook op zondag 5 januari 2020. In totaal 19 runners liepen mee.

Bij de dames werd de eerste plaats wederom een prooi voor de kampioen van afgelopen jaren; Els van den Eede, in wederom een strakke tijd van 47:57. Zij neemt sinds de introductie van de wisselbeker in 2015 deze jaarlijks mee naar huis, dit jaar dus al weer voor de 6e keer!

Bij de heren is het elk jaar meer spannend wie het snelste is. Dit jaar ging Niels Raaphorst als eerste over de streep in een rappe tijd van 44:31. Zijn eerste kampioensprijs in de club! Hij ging trots met de fantastische wisselbeker naar huis!

Na afloop uiteraard de proost op het nieuwe en bijzonder lustrumjaar, want we bestaan dit jaar 25 jaar! Voorzitter Vincent van Waterschoot reikte de speciale jubileumkalender uit.  Daarna volgde de gebruikelijke jonge jenever, dit jaar helaas niet gecombineerd met erwtensoep maar tomatensoep. Daarin ging Herman Koopman er met de prijs van meeste tomatensoep-eter vandoor…… en het bleef nog lang onrustig in de kantine…….