Clubweekend Papendal

Ons traditionele clubweekend was dit jaar dichtbij én in een sportieve omgeving: Sportcentrum Papendal. De plek waar top-atleten en bijna-top-atleten (runners van de SHRC) zich prima mengen. De inmiddels traditionele start wordt uitgevoerd door de echte bikkels, die er al lopend naar toe gaan (estafette). Het avondprogramma omvatte een boeiende presentatie van chefkok Erik ten Veldhuizen over gezonde voeding, die we daarna natuurlijk mochten nuttigen. De traditionele disco volgde.

Zaterdag is het vroeg opstaan en actief aan de slag. In de ochtend waren twee clinics voorzien: handboogschieten en rolstoel-basketbal. Na de lunch gevolgd door een workshop van sportpsycholoog Rico Schuijers over focus en beter presteren. De avond brachten we door met heerlijk eten en goede wijn in restaurant ‘Graaf Otto’ in Arnhem.

En zondagochtend werd de ochtendtraining ook een bijzondere. Niet onze reguliere training maar een clinic van oud top-atleet Marco Koers. Met oefeningen om ons lijf los te maken en houden, waar enkelen van ons nog dagen plezier van hadden. Gevolgd door een leuk hardlooprondje in en om Papendal.

Kortom, een top(sport) weekend!