We vieren dit weekend ons 25-jarig bestaan!

In het weekend van 15 november 2020 (en de dag van de Zevenheuvelenloop, die vanwege Corona niet door ging) vierden we, op aangepaste wijze wijze ivm Corona, het 25 jaar bestaan van de Seven Hills Runners Club. Het buitenbeentje onder de businessclubs van regio Nijmegen. Speciaal voor dit moment lanceren we de jubileu... Lees meer..

Jubileum-clubdag 19 september; geweldig!

In 2020 bestaat de Seven Hills Runners Club (SHRC) 25 jaar! We hadden grootste plannen om er een geweldig jubileum-jaar van te maken. Helaas gooit Corona behoorlijk roet in het eten. Maar we laten ons niet kisten en doen zoveel mogelijk, mits passend in de Corona-richtlijnen van de overheid. Normaliter gaan we in ... Lees meer..

Vanwege Covid minder jubileum activiteiten in 2020

Covid zit ook de Seven Hills Runners Club behoorlijk in de weg. In maart zijn de tweewekelijkse trainingen tot juni stopgezet, en de hardloop-evenementen waaraan we altijd meedoen (Stevensloop, Marikenloop) waren geannuleerd. Maar het is extra jammer omdat 2020 het jaar is van ons 25-jarig jubileum! We hadden mooie ... Lees meer..

Nieuwe clubkleding in teken van 25 jaar

De Seven Hills Runners Club heeft in het lustrumjaar 2020 ook nieuwe clubkleding. Met een uniek ontwerp waarin het logo, de skyline van Nijmegen en 'ons beeld van de loper' (gemaakt door ex-runner en Nijmeegs kunstenares Marijke van Balen) zijn opgenomen. En speciaal ter ere ons 25 jarig bestaan keert het oranje terug in ... Lees meer..

2020 is ons lustrumjaar; we bestaan 25 jaar!

In 1995 bedachten een aantal Nijmeegse zakenmensen, die 'toevallig' ook van hardlopen hielden, dat het wel mooi zou zijn als de Stichting Zevenheuvelenloop een heuse businessclub zou krijgen. De geboorte van de Seven Hills Runners Club was een feit; met gouden letters en een kroontje op de vierletterige afkorting SHRC.  ... Lees meer..

Clubkampioenschap 2020

Jaarlijks lopen de runners van de Seven Hills Runners Club hun clubkampioenschap op de eerste zondag van januari, tijdens de Nijmeegse Nieuwjaarsloop. Zo ook op zondag 5 januari 2020. In totaal 19 runners liepen mee. Bij de dames werd de eerste plaats wederom een prooi voor de kampioen van afgelopen jaren; Els van den ... Lees meer..

Zevenheuvelenloop 2019, SHRC tweede in bedrijvenloop

We vinden onszelf de slankste (of beter gezegd vitaalste) businessclub van West-Europa. En dat bleek zondag 17 november 2019 maar weer. Een grote groep van onze runners deden mee aan het jaarlijkse hoogtepunt; de Zevenheuvelenloop! Eenieder had een eigen doel, soms was dat het verbeteren van zijn/haar PR, en anderen deden ... Lees meer..

Clubweekend Papendal

Ons traditionele clubweekend was dit jaar dichtbij én in een sportieve omgeving: Sportcentrum Papendal. De plek waar top-atleten en bijna-top-atleten (runners van de SHRC) zich prima mengen. De inmiddels traditionele start wordt uitgevoerd door de echte bikkels, die er al lopend naar toe gaan (estafette). Het avondprogr... Lees meer..

Clubkampioenschap 2019

Jaarlijks lopen de runners van de Seven Hills Runners Club hun clubkampioenschap op de eerste zondag van januari, tijdens de Nijmeegse Nieuwjaarsloop. Zo ook op zondag 6 januari 2019. In totaal 14 runners liepen mee. Bij de dames werd de eerste plaats wederom een prooi voor de kampioen van afgelopen jaren; Els van den ... Lees meer..

Zevenheuvelenloop 2018 voor SHRC met mooie resultaten

Uiteraard loopt elke SHRC-runner, blessures daargelaten, de Zevenheuvelenloop; ons jaarlijks hoogtepunt. Stiekem wordt er altijd extra hard getraind, iets minder alcohol en bitterballen genuttigd, de broemriem aangehaald en 'diep gegaan' om daardoor net nog ietsje beter te presteren. Ook in de 2018-editie is dat weer goed ... Lees meer..